Poufność i bezpieczeństwo transakcji

Przeglądając ofertę, zamawiając towar, szukając informacji w sklepie internetowym www.e-rosa.pl akceptujesz zasady zawarte w Polityce Prywatności znajdującej się na tej stronie. Sklep E-ROSA szanuje prawo użytkowników do prywatności. Dba, ze szczególna troską, o ochronę ich danych osobowych oraz stosuje odpowiednie rozwiązania technologiczne zapobiegając ingerencji w prywatność użytkowników osób trzecich.

Sklep E-ROSA jako właściciel zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności. W przypadku wprowadzania zmian w Polityce Prywatności nie mają one wpływu na podstawową zasadę: nie sprzedajmy i nie udostępniamy osobom trzecim danych personalnych czy adresowych klientów/użytkowników www.e-rosa.pl


Dane osobowe

W części sklepu wymagana jest rejestracja.

W formularzu rejestracyjnym należy podać dane osobiste, takie jak: imię i nazwisko, adres zamieszkania, także login i hasło, niezbędne do składania zamówień na www.e-rosa.pl. W formularzu należy też zaznaczyć, czy jest się zainteresowanym otrzymywaniem informacji o nowych produktach, a także - zgodnie z aktualnie obowiązującą Ustawą o ochronie danych osobowych - wyrazić zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych dla celów sklepu E-ROSA. Poza formularzem rejestracyjnym, dane osobowe użytkowników mogą być zbierane przy okazji świadczenia innych usług lub organizowania konkursów na http://www.e-rosa.pl.

Należy pamiętać, że wyrażenie zgody przez użytkownika na przetwarzanie przez Sklep E-ROSA jego danych osobowych dla celów marketingowych jest całkowicie dobrowolne. Każdemu użytkownikowi przysługuje prawo do wglądu i poprawiania podanych przez siebie danych.

 


Jawne Dane Osobowe

Dane osobowe podane przy okazji wysyłania komentarzy do produktów, innych materiałów związanych z www.e-rosa.pl są dostępne dla wszystkich odwiedzających strony zawierające te dane.


Niezapowiedziane Wiadomości

Żaden z użytkowników www.e-rosa.pl, który nie zażyczył sobie otrzymywania od sklepu informacji (newsletter), nigdy nie otrzyma niezapowiedzianej wiadomości. Osoba, która nie korzysta z przechowalni, będzie otrzymywała tylko e-maile, które są ściśle powiązane z jej zamówieniami.


Usunięcie konta sklepowego

Każdy z użytkowników, który założył konto sklepowe, może w dowolnym czasie poprosić o jego usunięcie. Konto zostanie skasowane natychmiast lub po zrealizowaniu zamówień do niego przypisanych. Wszystkie dane zostaną skasowane, zostanie również usunięty e-mail z bazy danych.

Odtworzenie takiego konta nie będzie możliwe, klient będzie musiał ponownie je założyć i wprowadzić wszystkie dane.


Komentarze Klientów

Komentarze umieszczane przez Klientów pod produktami oraz będące oceną sklepu (również wysłane na adres e-mail sklepu) stają się własnością sklepu E-ROSA i mogą zostać użyte w takiej formie lub skróconej do promocji sklepu lub produktów w nim się znajdujących.

Komentarze takie oczywiście nigdy nie będą podpisane pełnym imieniem i nazwiskiem, chyba że Klient wyraził na to zgodę. Zobowiązujemy się również nie przeinaczać komentarzy i nie stosować ich w innym kontekście lub do promocji innego produktu niż było to intencją autora.

Opinie wyrażone w komentarzach nadal pozostają opiniami Klientów, a nie pracowników sklepu E-ROSA.

Wróć
Copyright © 2008 - 2017 Internetowy Sklep Ogrodniczy ROSA. Powered by Zen Cart Professional PL™